More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΗ Τατιάνα Ζωγράφου πίσω από το μουσικό σήμα της φιλαναγνωστικής εκστρατείας #diavazoume

    Η Τατιάνα Ζωγράφου πίσω από το μουσικό σήμα της φιλαναγνωστικής εκστρατείας #diavazoume

    Η συνθέτρια Τατιάνα Ζωγράφου, δημιουργός δεκάδων γνωστών τραγουδιών για μικρά και μεγάλα παιδιά, είναι η… μουσικοπόντικας που βρίσκεται πίσω από το μουσικό σήμα των εκπομπών αλλά και όλων των βίντεο που θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα μέσα από την φιλαναγνωστική εκστρατεία #diavazoume του ELNIPLEX, η οποία ήδη μέσα σε λίγες μέρες έχει πολλές δεκάδες καταγεγραμμένες συμμετοχές εκπαιδευτικών ή ολόκληρων σχολείων.tatiana zografou 2019

    Η Τατιάνα Ζωγράφου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και παραχώρησε ευγενικά ένα μουσικό σήμα από πολύ αγαπημένο τραγούδι. Πρόκειται για το τραγούδι Βιβλιοπόντιξ από το τελευταίο της album Πιάσε ένα βιβλίο σε στίχους του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, που κυκλοφόρησε το 2022 από την εταιρία MLK. Στο Πιάσε ένα βιβλίο θα βρείτε 20 βιβλιοτραγούδια κι ένα νανούρισμα σε στίχους γνωστών Ελλήνων και Ελληνίδων συγγραφέων της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας που εμπνεύστηκαν κατόπιν πρόκλησης της Τατιάνας Ζωγράφου. Δείτε απλά: Μαρία Παπαγιάννη, Ιουλίτα Ηλιοπούλου, Σοφία Μαντουβάλου, Μάνος Κοντολέων, Χριστίνα Φραγκεσκάκη, Μαρία Διαμαντοπούλου, Μαριάννα Αβούρη, Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Αργυρώ Πιπίνη, Τατιάνα Ζωγράφου, Στέλλα Μιχαηλίδου, Άλκηστη Χαλικιά, Φίλια Δενδρινού, Δημήτρης Λέντζος, Τασούλα Τσιλιμένη, Μάκης Τσίτας, Λίλα Πατρόκλου, Βεατρίκη Κάντζολα – Σαμπατάκου, Άννα Κοντολέων, Κώστας Μάγος, με την ενορχήστρωση του Γιάννη Γκίκα, την ηχογράφηση και τις μίξεις του συνθέτη Νίκου Πλατύραχου.

    Βιβλιοπόντικες και βιβλιοποντικίνες ετοιμαστείτε. Κάντε σήμα σας τον εξαιρετικά ρυθμικό “Βιβλιοπόντικα“, χρησιμοποιήστε τον στις δράσεις, στις αναγνώσεις σας. Ξεκινάμε φιλαναγνωστικές ομορφιές!

    Για ακούστε:

    Πολύ σύντομα θα σας αποκαλύψουμε τους τίτλους αρχής των εκπομπών και θα… αρχίσουμε!

    Κατερίνα Χατζηανδρέου
    Κατερίνα Χατζηανδρέου
    Νηπιαγωγός, εμψυχώτρια. Υπεύθυνη του ELNIPLEX
    RELATED ARTICLES

    Most Popular