More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίο(ΑΝΑΒΟΛΗ) Ο Isaac Palmiola, δημιουργός του Σέργουφ Χολμς, για πρώτη φορά στην...

    (ΑΝΑΒΟΛΗ) Ο Isaac Palmiola, δημιουργός του Σέργουφ Χολμς, για πρώτη φορά στην Αθήνα!

    ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ COVID

    Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος κρύβεται πίσω από τις συναρπαστικές περιπέτειες του Σέργουφ Χολμς;

    Ο Ισαάκ Παλμιόλα έχει σπουδάσει φιλολογία και έχει γράψει, μέχρι τώρα, περισσότερα από 30 βιβλία. Εκτός από τη συγγραφή best seller βιβλίων, που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 12 γλώσσες, ο Παλμιόλα έχει καταπιαστεί και με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Σήμερα εργάζεται ως συγγραφέας και καθηγητής γλώσσας και λογοτεχνίας.

    Από τις 7 μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος συγγραφέας θα βρίσκεται στην Αθήνα ειδικά για να γνωρίσει τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες, που έχουν λατρέψει τον Σέργουφ!

    Πού και πότε μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Ισαάκ Παλμιόλα και τον αγαπημένο σας ντετέκτιβ!

    • Την Πέμπτη 07/12 (ώρα 18:30), στον Ευριπίδη στην Κηφισιά (Λεωφ. Κηφισίας 310), τα παιδιά μετατρέπονται σε μικρούς ντετέκτιβ και παίρνουν μέρος σε ένα ομαδικό θεατρικό παιχνίδι. Σε συνεργασία με το Kids Mystery Club, καλούνται να σώσουν τους τελευταίους σπόρους καρπουζιού του πλανήτη! Ο Ισαάκ Παλμιόλα θα βρίσκεται εκεί για να συνομιλήσει με τα παιδιά και για να υπογράψει τα βιβλία τους.

    Το θεατρικό παιχνίδι σε συνεργασία με το Kids Mystery Club

    Τα παιδιά γίνονται ντετέκτιβ σε ένα θεατρικό παιχνίδι μυστηρίου εμπνευσμένο από τον αγαπημένο τους ήρωα Σέργουφ Χολμς.

    Εξετάζουν στοιχεία και λύνουν γρίφους ομαδικά, εξασκώντας γνώσεις και δεξιότητες που έχουν διδαχθεί στο σχολείο, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται η σημασία του σεβασμού στο περιβάλλον.

    • Την Παρασκευή 8/12 (ώρα 19:00), οι συναντήσεις συνεχίζονται στο Public Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)! Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τα παιδιά και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του. Είσοδος Ελεύθερη
    • Η επίσκεψη του Παλμιόλα στην Αθήνα ολοκληρώνεται στο Ινστιτούτο Θερβάντες (Σκουφά 31, Αθήνα) το Σάββατο 9/12 (ώρα 12:00). Οι ηθοποιοί Λουίς και Νικόλας Γκόμεσμπεκ, με μια δραματοποιημένη ανάγνωση των περιπετειών του Σέργουφ, θα φέρουν στη ζωή τους αγαπημένους χαρακτήρες των βιβλίων.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ισπανική γλώσσα. Είσοδος Ελεύθερη

    Μυστήριο, αγωνία και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Instituto Cervantes σας προσκαλούν σε αυτές τις μοναδικές συναντήσεις με τον Ισαάκ Παλμιόλα.

    Fun Fact: Όταν ήταν μικρός, ο Ισαάκ Παλμιόλα τσακωνόταν συχνά με τον αδελφό του. Για να τα πάνε καλύτερα μεταξύ τους, οι γονείς τους τούς αγόρασαν έναν σκύλο. Αυτό δεν δούλεψε, όμως λειτούργησε ως εξαιρετική πηγή έμπνευσης για να δημιουργηθεί ο Σέργουφ Χολμς!

    Αυτά και άλλα πολλά θα σας πει ο συγγραφέας για τον Σέργουφ. Αρκεί μόνο να τον ρωτήσετε!

    RELATED ARTICLES

    Most Popular