More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίοΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η Τούλιπ και η Καρδιά του Δάσους, της Δέσποινας Μάντζαρη

    ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η Τούλιπ και η Καρδιά του Δάσους, της Δέσποινας Μάντζαρη

    Το ELNIPLEX προδημοσιεύει ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Η Τούλιπ και η Καρδιά του δάσους» της Δέσποινας Μάντζαρη και εικονογράφηση του Δημήτρη Καρλαφτόπουλου που κυκλοφορεί μέσα στον Μάιο από τις Εκδόσεις Αίολος.

    ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

    Διαβάζεται σε 2′- Ηλικιακό κοινό: 10+ (target 11-16) – Λογοτεχνία για προεφήβους και εφήβους 

    Η ταλαντούχα συγγραφέας λογοτεχνίας fantasy επιστρέφει με το νέο της βιβλίο από τις Εκδόσεις Αίολος.

    Περί τίνος πρόκειται

    Η εντεκάχρονη Τούλιπ είναι μια νεράιδα νέβας. Μόλις τέλειωσε το βασικό σχολείο και ονειρεύεται να γίνει ανθίστρια, ώστε να ζήσει στη Πόλη των Κλαδιών, να φοράει πολύχρωμα φορέματα, να έχει δικό της μυρμήγκι-υπηρέτη και να γνωρίσει την ίδια τη βασίλισσα!

    Χωρίς την αγαπημένη βασίλισσα όλων, το δάσος τους θα ήταν επικίνδυνο. Το Τοξικό Δάσος που το περιβάλλει θα το είχε καταπιεί, ενώ τα τέρατα που ζουν εκεί θα τις είχαν κατασπαράξει. Οι νεράιδες, όμως, μπορούν να κοιμούνται ήσυχα. Παντού υπάρχουν οι ανθονόμοι που τις προστατεύουν με περιπολίες και ελέγχους μόλις ξεκινά η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

    Έπειτα από μια απρόσμενη γνωριμία, η Τούλιπ θα παραβεί τους κανόνες και σύντομα θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα να προστατεύσει τον εαυτό της ή να παλέψει για το δίκιο. Θα ανακαλύψει μυστικά και θα διαπιστώσει ότι καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Η πραγματικότητα ανατρέπεται και η περιπετειώδης αναζήτηση της αλήθειας μόλις ξεκινά.

    Την εικονογράφηση και την εικόνα του εξωφύλλου έκανε ο βραβευμένος εικαστικός Δημήτρης Καρλαφτόπουλος, ενώ την επιμέλεια κειμένου πραγματοποίησε ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος και σύμβουλος αφήγησης είναι ο Evan-Lev Cabrό.

    Προδημοσίευση: Διαβάστε τις πρώτες σελίδες

    Πατήστε το εικονίδιο Full Screen για ανάγνωση σε πλήρες μέγεθος.

    Info

    Η Δέσποινα Μάντζαρη γεννήθηκε το 1984. Κατάγεται από την Αρχαία Επίδαυρο, όπου ζει τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της. Είναι μαθηματικός και συγγραφέας παιδικών και εφηβικών βιβλίων. Έχει βραβευτεί από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου για το βιβλίο της Μία, το αόρατο κορίτσι και από τη διοργάνωση βραβείων Larry Niven για το διήγημα Η Έρημος, ενώ έχει προταθεί για τα λογοτεχνικά βραβεία ΙΒΒΥ. Το βιβλίο της Αδέσποτη πόλη βρέθηκε στη Χρυσή Λίστα 2020.

    Στο παρελθόν έχει διατελέσει tutor της ελληνικής γλώσσας στο University of Southampton της Αγγλίας, και τα τελευταία χρόνια έχει καταπιαστεί με εικονογραφήσεις βιβλίων, λογοτεχνικές μεταφράσεις, και υποτιτλισμό ταινιών και ντοκιμαντέρ για το Sundance Film Festival.

    TAYTOTHTA
    Τίτλος: Η Τούλιπ και η Καρδιά του Δάσους
    Συγγραφέας: Δέσποινα Μάντζαρη
    Εικονογράφος: Δημήτρης Καρλαφτόπουλος
    Εκδόσεις: Αίολος, Μάιος 2023
    Σύμβουλος αφήγησης: Evan-Lev Cabro
    Σελιδοποίηση: Βασίλης Φίλιππας
    Σελίδες: 270
    Μέγεθος: 14 Χ 21
    ISBN: 978-960-521-337-4

     

    RELATED ARTICLES

    Most Popular