More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίο"Ψάχνω Βιβλίο για...": ένα εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε το βιβλίο που...

    “Ψάχνω Βιβλίο για…”: ένα εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε το βιβλίο που ψάχνετε

    Το ELNIPLEX παραδίδει από σήμερα ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο σε όλους τους βιβλιόφιλους.

    Η μηχανή αναζήτησης Ψάχνω Βιβλίο για… που θα βλέπετε όλοι σταθερά κρεμασμένη στο μενού, είναι ένα εύκολο και δωρεάν στη χρήση του εργαλείο για να βρίσκετε γρήγορα και απλά το βιβλίο που ψάχνετε. Είτε βιβλίο που ξέρετε αλλά δε θυμάστε πολλά γι’ αυτό, είτε να αναζητήσετε προτάσεις που σχετίζονται με κάποιο θέμα, συγγραφέα, ηλικία, εκδότη που σας ενδιαφέρει.

    Ακόμα και ένα μόνο πεδίο να συμπληρώσετε, θα έχετε αποτελέσματα εφόσον υπάρχουν στα δύο χιλιάδες μέχρι στιγμής (UPDATE FEB21) βιβλία που βρίσκονται στη βάση του ELNIPLEX.

    Στο Ψάχνω Βιβλίο για… μπορείτε να αναζητήσετε από τα πιο δημοφιλή μέχρι τα πιο σπάνια θέματα ή ήρωες βιβλίων.

    Είτε γράφοντας στο θέμα “γάτες”, είτε γράφοντας “παιδικά βιβλία με γάτες” θα έχετε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα:

    Θα βρείτε ακόμα και πολύ σπάνιες περιπτώσεις πρωταγωνιστών:

    Και ασφαλώς έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα επιλέγοντας μία μόνο ηλικία ή και ακόμα περισσότερο με συγγραφέα/εικονογράφο ή εκδότη.

    Το Ψάχνω Βιβλίο για… είναι μια εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης που φτιάχτηκε μετά από “ευγενική απαίτηση” δεκάδων ανθρώπων που επικοινωνούσαν με το ELNIPLEX καθημερινά και εξέφραζαν αυτήν την επιθυμία και αγωνία τους.

    Μεταβείτε και αναζητείτε εδώ.

    Διευκρινίσεις

    • Υπάρχουν πάρα πολλά βιβλία που δεν κατηγοριοποιούνται με το θέμα. Και η βασική πεποίθησή μας είναι ότι τα βιβλία δεν πρέπει να έχουν το θέμα ως πρώτο κριτήριο. Ωστόσο, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: όλοι οι αγοραστές βιβλίων αναζητούμε πρώτα για τι πράγμα μιλάει αυτό πριν το πάρουμε για το σπίτι μας ή την τάξη μας ή δώρο σε κάποιο οικείο μας παιδί. Οπότε το θέμα έχει μια δυναμική. Προσπαθήσαμε και θα προσπαθούμε συνεχώς να δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατές κατηγοριοποιήσεις ώστε ένα βιβλίο να εμφανίζεται σε όσο το δυνατόν πιο σωστά αποτελέσματα. Και με βάση τα θέματά του και με βάση τους ήρωές του και με βάση τους δημιουργούς του.
    • Η αναζήτηση αποτελεσμάτων δεν είναι αξιολογική. Δε θα σας βγάλει πρώτα τα “καλύτερα”. Θα σας βγάλει τα π.χ. 32 βιβλία που υπάρχουν με ήρωες γάτες. Για αξιολογικές κρίσεις ή πρέπει να διαβάσετε τις αναλυτικές παρουσιάσεις ή να επισκεφθείτε τις Χρυσές Λίστες που είναι ο πλέον δυναμικός θεσμός ανάδειξης των καλύτερων βιβλίων.
    • Το “Ψάχνω Βιβλίο για…” είναι μια κοστοβόρα προσφορά του ELNIPLEX προς όλους τους επισκέπτες του που έγινε πράξη μετά από προχωρημένο τριψήφιο αριθμό ωρών εργασίας των τεχνικών και των ανθρώπων που δουλεύουν το παρασκήνιο εργασιών του ELNIPLEX.
    Κατερίνα Χατζηανδρέου
    Κατερίνα Χατζηανδρέου
    Νηπιαγωγός, εμψυχώτρια. Υπεύθυνη του ELNIPLEX
    RELATED ARTICLES

    Most Popular