More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήELNIPLEX+Στοχασμοί"Αύγουστος είναι..."- Τζένη Κουτσοδημητροπούλου

    “Αύγουστος είναι…”- Τζένη Κουτσοδημητροπούλου

    Η συγγραφέας Τζένη Κουτσοδημητροπούλου γράφει για το “Αύγουστος είναι…“, το αφιέρωμα του ELNIPLEX στον μήνα που αδειάζει τις πόλεις και γεμίζει τις αναγνώσεις και τις στιγμές.

    Αύγουστος είναι το κλείσιμο μιας περιόδου. Είναι ο μήνας που δίνει χώρο σε όλες τις αισθήσεις. Κατακόκκινα φεγγάρια και κρυστάλλινα νερά. Τσαλακωμένες σελίδες βιβλίων και καυτή άμμος ανάμεσα στα δάκτυλα. Έχει γεύση αλμύρας, καρπουζιού και γλυκού υποβρύχιου − πάντα βανίλια. Τα τζιτζίκια δίνουν ρεσιτάλ και τα μελτέμια προαναγγέλλουν τον ερχομό του Φθινόπωρου. Παρόλο που τα πράγματα αλλάζουν και η ζωή τρέχει με ξέφρενους ρυθμούς, ο Αύγουστος πάντα θα με γεμίζει «καλοκαίρι».

    Η Τζένη Κουτσοδημητροπούλου

    Τζένη Κουτσοδημητροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη Αυστραλίας. Στην εφηβεία της μετακόμισε στην Ελλάδα. Σήμερα ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

    Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με την επιμέλεια υπό έκδοση αγγλικών εκπαιδευτικών βιβλίων. Χάρη στη μετεκπαίδευσή της, ασχολείται και με τη διδασκαλία στο διαδίκτυο, σε μαθητές από όλο τον κόσμο. Καθημερινά ταξιδεύει από ήπειρο σε ήπειρο, γνωρίζοντας διαφορετικούς πολιτισμούς, όμορφες πόλεις και χωριά και υπέροχους ανθρώπους, ακούγοντας τις δικές τους ιστορίες.

    Διατηρεί τη δική της στήλη «Στάση… δημοτικό!» στο ένθετο της ηλεκτρονικής εφημερίδας Η Φωνή της Κω – Kosvoice.gr όπου και παρουσιάζει παιδικά βιβλία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συγγραφέα στο jennykouts@yahoo.gr.

    Τα βιβλία της Ο Νόλαν μετράει τα αστέρια, Το ημερολόγιο ενός εξερευνητή 3: Στη μαύρη ήπειρο και Το ημερολόγιο ενός εξερευνητή 1 συμπεριλήφθηκαν στη Χρυσή Λίστα 2023, 2023 και 2018 αντίστοιχα.

    RELATED ARTICLES

    Most Popular