More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίο3-4 ετώνΠαιχνίδια στη χώρα των Δράκων- Το μεγάλο βιβλίο: 8 φανταστικά επιτραπέζια παιχνίδια...

    Παιχνίδια στη χώρα των Δράκων- Το μεγάλο βιβλίο: 8 φανταστικά επιτραπέζια παιχνίδια με πιόνια και ζάρι (εικ.: Άννα Λανγκ)

    Διαβάζεται σε 3′- Ηλικιακό κοινό: 4+ (target 5-6) – Διαδραστικό βιβλίο γνώσεων με επιτραπέζια

     Τα χρόνια πέρασαν και κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να ξεχαστούν, χάθηκαν. Η ιστορία έγινε θρύλος. Και ο θρύλος έγινε μύθος.
    J.R.R. Tolkien

    Έτσι όπως τα λέει ο μέγας ποιητής Τόλκιν έγιναν τα πράγματα∙ και οι δράκοι βυθίστηκαν στη λήθη και στη σφαίρα του παραμυθιού και του θρύλου.

    Γιατί όλοι υπήρξαμε παιδιά και σίγουρα είχαμε διαβάσει ή ακούσει τουλάχιστον μια ιστορία με δράκους. Κάποιοι από εμάς, μάλιστα, πιστεύαμε ότι οι δράκοι ήταν μυθικά πλάσματα που ζούσαν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και άλλοι πως προέρχονταν από τους δεινόσαυρους. Το σίγουρο είναι πως αυτά τα πλάσματα είχαν μαγέψει πολλούς από εμάς με τις παραξενιές, τις ιστορίες, τα καμώματά τους και απ’ ό,τι φαίνεται η Άννα Λανγκ είναι μία από τις μαγεμένες.

    Έτσι, μετά την εικονογράφηση του Μεγάλου βιβλίου των δράκων της Φεντερίκα Μαγκρίν, επιστρέφει με ένα μεγάλου μεγέθους Board book γεμάτο δράκους, γενναίους ιππότες, φυλακισμένες πριγκίπισσες, θεόρατους πύργους, επικίνδυνους λαβύρινθους, ποτάμια λάβας και φυσικά κρυμμένους θησαυρούς.

    Δράκοι μεγάλοι και μικροί, πονηροί και τρομαχτικοί, διασκεδαστικοί και παιχνιδιάρικοι, πανούργοι αλλά και συμπαθητικοί ζωντανεύουν σε ένα επικό σκηνικό και μας περιμένουν σε κάθε σελίδα, σε κάθε γωνιά να μας παγιδέψουν, να μας παραπλανήσουν, να μας βοηθήσουν, να μας εκπαιδεύσουν, να μας κάνουν να παίξουμε μαζί τους, να μας προκαλέσουν και να μας οδηγήσουν σε μοναδικές περιπέτειες.

    Η Άννα Λανγκ με την λεπτομερέστατη εικονογράφηση της δημιουργεί όχι άλλο ένα μεγάλου μεγέθους βιβλίο για δράκους, αλλά μας παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο Board book το οποίο περιλαμβάνει 8 ευφάνταστα ταμπλό παιχνιδιού, περισσότερα από 70 πρωτότυπα πιόνια, 1 μαγικό ζάρι και φυσικά τις οδηγίες για τα οκτώ διαφορετικά επιτραπέζια παιχνίδια που θα μας παρασύρουν στον κόσμο των δράκων χαρίζοντάς μας ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

    Για αναγνώστες από 4 ετών.

    Εκδόσεις Διόπτρα.

    Με μια ματιά

    • Η Άννα Λανγκ με την λεπτομερέστατη εικονογράφηση της δημιουργεί όχι άλλο ένα μεγάλου μεγέθους βιβλίο για δράκους, αλλά μας παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο Board book το οποίο περιλαμβάνει 8 ευφάνταστα ταμπλό παιχνιδιού, περισσότερα από 70 πρωτότυπα πιόνια, 1 μαγικό ζάρι και φυσικά τις οδηγίες για τα οκτώ διαφορετικά επιτραπέζια παιχνίδια που θα μας παρασύρουν στον κόσμο των δράκων χαρίζοντάς μας ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

    Το Soundtrack του βιβλίου

    Σωκράτης Μάλαμας – Ο τεμπέλης δράκος 

    Εδώ Λιλιπούπολη- Ο Δράκος

    Two Steps From Hell – Heart of Courage

    Fantasy Medieval Music – Dance with Dragons

    How to train your dragon – Flying theme

    TAYTOTHTA
    Τίτλος: Παιχνίδια στη Χώρα των Δράκων
    Τίτλος πρωτοτύπου: The Big Book of Dragon games
    Σειρά: Το Μεγάλο Βιβλίο – No 2
    Εικονογράφος: Anna Lang
    Εκδόσεις: Διόπτρα, Οκτώβριος 2021
    Μετάφραση: Ιλάειρα Διονυσοπούλου
    Σελίδες: 10
    Μέγεθος: 14 Χ 20,5
    ISBN: 978-960-653-383-9

     

    RELATED ARTICLES

    Most Popular