More
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 1068x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 1068x150
    patakis_To vivlio twn fovwn banner_elniplex 405x150
    patakis_oti thelw tha kanw banner_elniplex 405x150
    ΑρχικήΒιβλίο5-7 ετώνΤο πιο καταπληκτικό πράγμα στον κόσμο! της Άσλεϊ Σπαϊρς

    Το πιο καταπληκτικό πράγμα στον κόσμο! της Άσλεϊ Σπαϊρς

    Ένα κορίτσι και ένας σκύλος, ο καλύτερός της φίλος. Μια μέρα το κορίτσι σκέφτηκε να φτιάξει ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Ξέρει με τι μοιάζει, πώς θα δουλεύει. Συγκεντρώνει τα υλικά από παντού και αρχίζει να μαστορεύει. Τελειώνει, καμαρώνει για το έργο της. Αλλά λίγο μετά καταλαβαίνει ότι αυτό που έφτιαξε  δεν είναι καταπληκτικό. Ξαναπροσπαθεί. Βιδώνει, δοκιμάζει διάφορα. Χμ! Κάτι δεν πάει καλά πάλι. Ξαναπροσπαθεί. Πριονίζει, κολλά, στρίβει, βιδώνει, στερεώνει. Δοκιμάζει τα πάντα. Του αλλάζει σχήματα, το κάνει χνουδωτό, μακρύ, τραχύ, του προσθέτει μυρωδιά. Χάλια. Το ΠΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Αλλά για μισό λεπτό… Σας το λέω και μάρτυς μου όποιος θέλετε: θα το φτιάξει το ΠΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Και θα είναι συναρπαστικό!

    Μαγικό, εμπνευσμένο βιβλίο για τα παιδιά που πειραματίζονται, που ονειρεύονται να φτιάξουν κάτι που διαφέρει, που ξεχωρίζει, που είναι μοναδικό, ίσως το πιο καταπληκτικό. Για τα παιδιά που δοκιμάζουν, που παλεύουν, που απογοητεύονται, που θυμώνουν, που δεν εγκαταλείπουν. Για τα παιδιά που φτιάχνουν πράγματα που δεν έχουν όνομα, που δεν χρησιμεύουν πουθενά, που δεν είναι τίποτα και όμως είναι πολλά. Γιατί όλη αυτή η προσπάθεια, όλος αυτός ο πειραματισμός, οι δοκιμές, οι υποθέσεις, η ενέργεια που σπαταλάς για να φτιάξεις πράγματα που δεν φτιάχνει ο καθένας, σε οδηγεί σε μοναδικά μονοπάτια δημιουργίας. Σε μονοπάτια που τα “άχρηστα” που έφτιαξες, θα γίνουν χρήσιμα για άλλους, ενώ εσύ θα κάνεις με το φίλο σου πατίνι έχοντας βρει πλέον ποιο είναι το πιο καταπληκτικό πράγμα στον κόσμο. Αυτό που προσπάθησε να φτιάξεις είναι μακράν το πιο καταπληκτικό. Ειδικά αν έχεις στο πλάι σου έναν φίλο.

    Η Ashley Spires πραγματικά εμπνέει. Με την εκφραστικότατη, υψηλής αισθητικής εικονογράφησή της που συνδυάζει σχέδιο δίχως χρώμα, frame εικόνες και ένα διαρκές παιχνίδι με την κίνηση του κοριτσιού, πραγματικά σε συνεπαίρνει.

    Υπέροχο βιβλίο που ανοίγει δρόμους στη σκέψη, τη φαντασία των παιδιών και σε πλήθος δραστηριοτήτων που μπορείτε να δομήσετε με τα δικά σας πιο καταπληκτικά πράγματα στον κόσμο.

    Για παιδιά 4-7 ετών.

    Μετάφραση Σοφίας Τζάλη.

    Εκδοτικός οργανισμός Α. Λιβάνη.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    Τίτλος: Το πιο καταπληκτικό πράγμα στον κόσμο!
    Συγγραφέας: Ashley Spires
    Εικονογράφηση: Ashley Spires
    Μετάφραση: Σοφία Τζάλη
    Μακέτα εξωφύλλου: The most magnificent thing
    Εκδόσεις: Λιβάνη, Οκτώβριος 2019
    Σελίδες: 40
    Μέγεθος: 21 Χ 29
    ISBN: 978-960-14-3454-4

     

    Κατερίνα Χατζηανδρέου
    Κατερίνα Χατζηανδρέου
    Νηπιαγωγός, εμψυχώτρια. Υπεύθυνη του ELNIPLEX
    RELATED ARTICLES

    Most Popular